12 februari 2016

Kennismaking

Voordat je hulp vraagt voor je kind of jezelf, is er vaak een periode van twijfel geweest. Wel of geen hulp vragen? Of toch nog even aankijken? Doen we ons kind tekort? Falen we als ouder(s)? Gaat het niet vanzelf over? Ieder kind heeft wel eens wat. Ben je er nog niet uit en twijfel je nog??

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Alleen, beide ouders, of samen met je kind? Alles is mogelijk. Samen bespreken we waar de knelpunten zitten, dit kan je helpen bij het maken van de juiste beslissing. Voel je welkom.

In het gesprek bespreken we in het kort jullie zorg(en) en ik kijk of jullie vraag past bij mijn mogelijkheden. Hier zal ik kort op ingaan. Voor begeleiding bij kicoja is geen verwijzing van een huisarts nodig, wel toestemming van beide ouders.

Na de kennismaking maken jullie een keuze in het te volgen traject. Gaan jullie verder, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Besluit je niet verder te gaan, dan is dat nu voor jullie de juiste keuze.

Een kennismaking ook omdat je graag wilt weten wie ik ben, een indruk van de praktijkruimte te krijgen en je goed te voelen bij je keuze. Ik zeg doen.

Een kennismaking is op afspraak in de praktijk, maar kan ook eventueel ook telefonisch.

vsitekaart kicoja